N'Doye: "Yine golümü atarım"

N'Doye Galatasaray maçında şans verilirse yine gol atacağını söyledi.

N'Doye: "Yine golümü atarım"

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda 1 Nisan Pazar günü G.Saray ile karşılaşacak Trabzonspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın en büyük kozlarından biri de Dame N'Doye olacak.


33 yaşındaki forvet bu sezon attığı kritik gollerle dikkat çekerken, sonradan oyuna girdiği maçlarda takımına önemli katkı sağlıyor.

Bu sezon ligde 18 maçta forma giyen Senegalli oyuncu, 8 kez ilk 11'de sahaya çıktı. Bin 8 dakika sahada kalan oyuncu 4 gol attı ve 4 asist yaptı.

Senegalli forvet, "Son iki maçımızı kazanarak Avrupa kupaları yolunda sağlam bir adım attık. Kalan 8 maça odaklandık. Galatasaray derbisinde görev verilirse yine golümü atacağım" ifadesini kullandı.







 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler