N'doye şeytanın bacağını kırdı!

İngiltere Premier Lig'in 28. hafta mücadelesinde Sunderland evinde ağırladığı Crystal Palace karşısında ilk yarı 1-0 önde kapattı.   Dame N'Doye 10 ay sonra gol attı   Sunderland'i öne geçiren golü ara transfer döneminde Trabzonspor'dan Sunderland'e kiral

N'doye şeytanın bacağını kırdı!
İngiltere Premier Lig'in 28. hafta mücadelesinde Sunderland evinde ağırladığı Crystal Palace karşısında ilk yarı 1-0 önde kapattı.
 
Dame N'Doye 10 ay sonra gol attı
 
Sunderland'i öne geçiren golü ara transfer döneminde Trabzonspor'dan Sunderland'e kiralanan olan Dame N'Doye kaydetti. Vasat bir performans sergilediği Trabzonspor'dan ayrılarak Sunderland'e giden N'Doye 10 ay sonra bir lig maçında gol attı.
 
 
Dame N'Doye en son 25 Nisan 2015 tarihinde Hull City formasıyla yine Crystal Palace'a bir lig maçında gol atmış, o mücadelede 2 gol kaydetmişti. Trabzonspor ile çıktığı 12 lig maçında gol atamayan N'Doye, Sunderland formasıyla 5. maçında ilk golüne imza attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler