"N'doye iyiydi, Zeki'nin Mas'tan noksanı ne?"

Efsane isimden çok dikkat çeken bir yazı geldi

"N'doye iyiydi, Zeki'nin Mas'tan noksanı ne?"
Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma ile ilgili Fotomaç'taki köşesinde yazı kaleme alan efsane futbolculardan Necmi Perekli, yeni transferlerden Zeki ve Abdulkadir'in Mas'dan ne noksanı var diye sordu. Perekli ayrıca N'doye'nin de performansının dikkat çekici olduğunu söyledi.

İşte Perekli'nin yazısındaki o bölüm;

Trabzonspor'un iki maç deplasman galibiyeti takımın hem moralini yükseltmiş hem de bundan böyle rakipleri gözünde kolay lokma olma psikolojisinden zorlu rakip olma sınıfına atlamıştır. Şimdi sol bek oyuncusu Mas'ın attığı golü bir kenara bırakırsak, onların yerinde oynayan Zeki ve Abdulkadir'in bunlardan noksanının ne olduğunu birisi bize anlatsın.
Bunlar görüş kıtlığından boşuna çöpe atılan kulüp kaynakları anlamına gelir.
Olcay'a gelince... Nerede oynadığı, ne yapmak istediği veya görevinin ne olduğunu anlamış değilim. Umarım ileride bu takıma umulan katkıyı yapar.
N'doye ise bu maçta ortaya koyduğu soğukkanlı, prese dayalı mücadeleci oyunu ile dikkatleri üzerine topladı.
Sonuçta takımın kolektif futbola doğru yavaş ve emin adımlarla başlangıç yaptığı fark ediliyor. Mağlubiyete rağmen Kasımpaşa'nın hocası Kemal Özdeş'in takımına hem oyun hem de kondisyon yönünden bir hayli katkı yaptığı da gözlerden kaçmadı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler