N'Doye: Erkek gibi oynadık

Trabzonspor'un yeni trasnferi N'Doye beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. N'Doye, "oyunun ilk yarısında Beşiktaş'ın baskı yapacağını biliyorduk. Bunu iyi atlattık. Sonrasında açılmaya başladık. Çok önemli bir galibiyet. Bu benim işim. Elimden gele

N'Doye: Erkek gibi oynadık

Trabzonspor'un yeni trasnferi N'Doye beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

N'Doye, "oyunun ilk yarısında Beşiktaş'ın baskı yapacağını biliyorduk. Bunu iyi atlattık. Sonrasında açılmaya başladık. Çok önemli bir galibiyet. Bu benim işim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İkitane aldığımzı galibiyetin şöyle bir tarafı var. Bir sonraki maça daha iyi, olmalıyız. Rakibimiz için iyi hazırlanmalıyız. Takım halinde iyi hazırlandık. Takım halinde oyanamamız galibiyeti getirdi. Erkek gibi mücadele ederek önemli bir galibiyet aldık. Trabzonspor formasını taşıyorsak her maça galibiyet için çıkarız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor