"N'doye en iyi 10 forvet içinde"

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Senegalli forvet Dame N'doye için Danimarkalı gazeteci Davidsen iddialı konuştu Sonnokta'nın haberine göre;  Danimarkalı gazeteci N'doye'den övgüyle bahsederken "Kopenhag günlerini özetlemek gerekirse oynadığı 3,5 sezo

"N'doye en iyi 10 forvet içinde"

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Senegalli forvet Dame N'doye için Danimarkalı gazeteci Davidsen iddialı konuştu

Sonnokta'nın haberine göre;  Danimarkalı gazeteci N'doye'den övgüyle bahsederken "Kopenhag günlerini özetlemek gerekirse oynadığı 3,5 sezonda toplam 150 maça çıkıp 30 dan fazlasını kafayla olmak üzere 82 gol attı. Kopenhag formasıyla ligde en çok gol atan oyuncu olmayı başardı. N'doye Kopenhag'la 3 kez şampiyonluk yaşadı.

Futbol kalitesi olarak bitirici vuruşları iyidir,pozisyon içerisinde sakindir. Şutları da iyidir özellikle kafa gollerinde çok daha iyidir. Kornerlerde ön veya arka direğe yaptığı koşularla kalecileri gafil avlayabilir. Ligin hava hakimiyeti en iyi oyuncusu olacaktır diyebilirim. Ayrıca fizik gücü de yüksektir. Pozisyon içerisinde pes etmeyi sevmez" ifadelerini kullandı.

Danimarkalı gazeteci ayrıca " Trabzonspor çok komple bir oyuncu kazandı. Bir yılda 30 gol atıp diğer yıl yatmayacak standarı olan bir adam. Doğrusu ben gol kralı olacağını düşünüyorum. Kopenhag'da aile ortamı yaratılmıştı ve kendini iyice takımın bir parçası olarak görmüştü. Trabzonspor'da da böyle bir ortam yaratılırsa katkısı 2 katına çıkar ki Yattara ve Jaja gibi adamlarla anlaşan Trabzonspor seyircisi N'doye ile hertürlü diyalog kurar ve onu çok sever diye düşünüyorum. N'doye üzerine sistem kurulabilecek bir adam,yani uyum sağlar mı, patlar mı acaba denecek bir adam değil. Standardı olan bana göre Avrupa'da top 10 forvetten birisi. Şu ligde en vasat takıma koysan bence kalitesiyle 10dan aşağı gol atmaz ki Trabzonspor gibi hücumcu bir takımda 20 seviyelerini rahatlıkla görecektir."  şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor