N'doye, Cardozo'yla rekabeti için ne dedi?

Trabzonspor'un Senegalli forveti N'Doye, Cardozo ile rekabete giristiklerini belirterek, "Burada artık isimler konusulmamalı. Onun kararını veren teknik ekibiyle birlikte başımızdaki hocamızdır. Sampiyonluga gidecekse bir takımın yumruk halinde kenetlenme

N'doye, Cardozo'yla rekabeti için ne dedi?
Trabzonspor'un Senegalli forveti N'Doye, Cardozo ile rekabete giristiklerini belirterek, "Burada artık isimler konusulmamalı. Onun kararını veren teknik ekibiyle birlikte başımızdaki hocamızdır. Sampiyonluga gidecekse bir takımın yumruk halinde kenetlenmesi gerekiyor. Savasan bir takım olmak zorundayız" dedi.
 
"Birbiriyle degil rakiple kavga eden bir takım görmek istiyoruz" diyen 30 yasındaki forvet, performansı ile ilgili "Atabildigim kadar atmaya çalısıyorum. Gol için hiçbir zaman hesap yapmam. Gol sınırı koymuyorum. Burada bulunma amacımız sampiyonluk" yorumunu yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor