N'Doye Beşiktaş'a hazırlanıyor

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldiği Bursaspor maçında sonradan Cardozo'nun yerine oyuna dahil olarak ilk kez bordo mavili formayı giyen ve performansı ile beğeni toplayan Dama N'Doye'nin Be

N'Doye Beşiktaş'a hazırlanıyor

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geldiği Bursaspor maçında sonradan Cardozo'nun yerine oyuna dahil olarak ilk kez bordo mavili formayı giyen ve performansı ile beğeni toplayan Dama N'Doye'nin Beşiktaş maçında 90 dakika oynayacak duruma gelmesi bekleniyor.

Senegalli yıldız, Cardozo’nun Bursa maçına kötü başlamasının ardından görücüye çıktı. İkinci 45’te oyuna dahil olan 30 yaşındaki futbolcunun sergilediği futbol teknik heyetten tam not aldı.

N’Doye’nin performansını değerlendiren Şota'nın, “Hazır olarak gelmesi bir şans. Cardozo ile rotasyonlu olarak bile olsa bize büyük katkı yapacak. Girdikten sonra 3. bölgede çok daha rahat ettik” şeklinde görüş belirttiği öğrenildi.

Şota, N’Doye’yi Beşiktaş maçında ilk 11’de oynatabilir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler