Ndiaye sakatlanmıştı, tedavisi yapıldı işte son durumu!

Trabzonspor'un Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye'nin tedavisi yapıldı

Ndiaye sakatlanmıştı, tedavisi yapıldı işte son durumu!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da bir süredir dizinde sakatlığı bulunan Senegalli futbolcu Badou Ndiaye'nin tedavisi gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre; Dizinde ağrıları olan yıldız futbolcuya "Girişimsel Radyoloji" tekniğiyle tedavi uygulandı. Ndiaye'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken kulübün de resmi siteden konuyla ilgili kısa süre içerisinde açıklama yapacağı belirtildi.

Girişimsel Radyoloji nedir?

Girişimsel Radyoloji, tıpta pek çok alanda tanı ve tedavi amacıyla uygulanan teknikleri içeren radyolojinin bir alanıdır. Hastaya genellikle lokal anestezi uygulanarak; çok küçük yollarla (iğne deliği küçüklüğünde) vücuda girilerek gerçekleştirilen tanı ve tedavi yöntemlerini içeren girişimsel radyoloji, hastalıkların eskiye oranla çok daha basit müdahalelerle, açık operasyonlar ve teşhis amaçlı cerrahi uygulamalara gerek kalmaksızın tedavi edilebilmesini ve hastalık hakkında daha net bilgi elde edilmesini sağlar. Tanı ve tedavide anjiyografi, ultrason ve bilgisayarlı tomografi gibi görüntüleme yöntemleri en sık kullanılan girişimsel radyoloji uygulamalarıdır. Girişimsel Radyoloji branşında uzmanlaşmış hekimler tarafından, kalp damarı dışında anjiyo ile yapılan tüm damar tedavilerinde (tıkanma, balonlaşma, kanama gibi) uygulanabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler