N'doye neden 11'de? Yanal açıkladı

Ersun Yanal maç öncesi değerlendirmelerde bulundu

N'doye neden 11'de? Yanal açıkladı
Trabzonspor Galatasaray maçı öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

(N'doye'nin ilk 11'de olması) Ödülden çok oyuncuya ihtiyacımız önemli. N'doye için bu geçerli.  Bugün Avni Aker'den sonra geçtiğimiz yei stadımızda olağanüstü bir gün yaşayacapız. Kendi içerisinde Trabzonspor en çok seyircsine oynayacak. Çevre illerden gelen insanlar şehre geldi alışveriş yaptı gezdi ekonomiye de katkı sağladı. Bu çok önemli. Umuyorum ki şehrin ekonomisine sosyal hayatına katkı yapmayı sürdürürüz. Yönetim ve camiamıza gösterdikleri sabır için teşekkür ederim. Trabzonspor Türk futbolunun önemli bir mihenk taşı. Türk futboluna önemli bir katkı yapacağımız bir akşam olmasını istiyorum. Teknik direktör değişimi sonrası mücadelesi yüksek bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmak için oynayacağız. İyi mücadele edip rakibe üstünlüklerimizi göstermeliyiz. Bunu yapacak güce de sahibiz. Umarım kazanıp yolumuza devam ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor