Mustafa Yumlu'dan penaltı açıklaması

Penaltı tartışmalarına cevap verdi; "Silva benden özür diledi"

Mustafa Yumlu'dan penaltı açıklaması

Haber61/Spor Servisi Levent Ustabaşı - Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasının açılış karşılaşmasında Adanaspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, farklı skorla 3 puanı aldı. Haftalardır kötü gidişe dur diyemeyen Trabzonspor Kulübü, Kayseri ve Adana’dan aldılar 6 puanla yeni bir çıkışa geçmeyi başardı.

Adanaspor müsabakası sonrası alınan 3 puandan fazla Mustafa Yumlu’nun Edgar Da Silva ile girdiği pozisyonda suratına gelen tokattı.

Ceza sahası içindeki bu pozisyonda kazanılan penaltı gol oldu. 52. dakikada oyunun kırılma anındaki penaltı pozisyonu tartışmaları beraberinde getirdi. Kimine göre kandırmaya göre davranış eleştirileri alırken Mustafa Yumlu Haber61’den Levent Ustabaşı’na konuştu.

Trabzonspor MP - Gaziantep maçını izlemeye Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile gelen Mustafa Yumlu, pozisyonla ilgili, “Silva gelip benden özür diledi. Çenem şu an burda bile ağrıyor. Net penaltıydı. Hakemde bunu gördü." dedi.

Trabzonspor Adana maçı sonrası puanını 18'e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler