Mustafa Yumlu: "Rahatladık"

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, 1-0'lık Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle rahat bir nefes aldıklarını söyledi.   Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yumlu, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi üzerlerinde stres olduğunu belirterek, "Üzerimizde stre

Mustafa Yumlu: "Rahatladık"
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, 1-0'lık Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle rahat bir nefes aldıklarını söyledi.
 
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yumlu, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi üzerlerinde stres olduğunu belirterek, "Üzerimizde stres vardı. Takım olarak bize yakışmayan bir durumdaydık. Bu bizi çok üzüyordu. Bir an önce bu durumdan çıkmak istiyorduk. Birçok sıkıntımız vardı ama bunlara sığınmak istemiyoruz çünkü biz büyük bir takımız. Bu durumdan biraz olsun çıktık ve rahatladık. Bu galibiyetin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günkü maça final maçı olarak baktık. Mersin İdmanyurdu'nu bugün takım olarak futbol anlamında buradan çıkarmamamız gerekiyordu. Takım olarak bunu başardık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler