Mustafa Yumlu: Özür diliyorum

Konyaspor mağlubiyetinin ardından Trabzonspor'da Mustafa Yumlu açıklamalarda bulundu. Mustafa Yumlu şöyle konuştu; Geçen haftaya göre bu hafta iyi mücadele ettik. Pozisyonlar bulduk değerlendiremedik. Şansımız da yanımızda değildi. Buraya kazanmak için ge

Mustafa Yumlu: Özür diliyorum

Konyaspor mağlubiyetinin ardından Trabzonspor'da Mustafa Yumlu açıklamalarda bulundu.

Mustafa Yumlu şöyle konuştu;

Geçen haftaya göre bu hafta iyi mücadele ettik. Pozisyonlar bulduk değerlendiremedik. Şansımız da yanımızda değildi. Buraya kazanmak için gelmiştik. Kötü durumdayız ama kalkmayı da biliriz. Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak taraftarımızdan özür dilerim. Bizde üzülüyoruz. Eve gittiğimizde kafamızı yastığa koyduğumuda uyuyabiliyoruz çünkü niyetimiz iyi. Sahamızda 3 maçımız var. 9 puanlık bu mücadelede onları yanımızda bekliyorum. 9 puan alacağımıza söz veriyorum. Kaptanlık bir yana, çocukluğumdan beri bu formanın aşığıyım. Hatalarımız oluyor. Bahane üretmek istemiyorum ama bu sezon hakemlerden de çok canımız yandı. Taraftarlarla birlikte nasıl ayağa kalkacağımızı da biliyoruz" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler