Mustafa Trabzonspor'u pişman etti!

Trabzonspor'un deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Eskişehirspor'da, bordo mavili ekipten kiralık olarak oynayan Mustafa Yumlu performansıyla dikkat çekti.Ligin ilk yarısında Trabzonspor'da hiçbir resmi açıklama ve sebep sunulmadan Zeki Yavru ile birlikte kadro

Mustafa Trabzonspor'u pişman etti!

Trabzonspor'un deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Eskişehirspor'da, bordo mavili ekipten kiralık olarak oynayan Mustafa Yumlu performansıyla dikkat çekti.

Ligin ilk yarısında Trabzonspor'da hiçbir resmi açıklama ve sebep sunulmadan Zeki Yavru ile birlikte kadro dışı bırakılan, devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'a kiralık olarak gönderilen Mustafa Yumlu takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Trabzonspor'un bir çok atağında kritik müdahalelerde bulunan Mustafa adeta gönderildiği için bordo mavilileri pişman ederken maç sonu yaptığı açıklamayla da bordo mavili takıma dönmek için can attığını gösterdi.

"Gelecek yıl İnşallah Trabzonspor'da olurum" diyen Mustafa'nın maçın öncesinde ve sonrasında duygusal anlar yaşadığı da görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor