Mustafa: "Mahçup etmeyeceğiz"

Aykut Demir ile iyi bir ikili olan ve ortaya koyduğu formla Sadi Tekelioğlu’nun vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Mustafa Yumlu, kendilerine duyulan güvenden çok mutlu.    Kısa bir Eskişehir macerasından sonra tekrar döndüğü Trabzon’da çok daha soru

Mustafa: "Mahçup etmeyeceğiz"
Aykut Demir ile iyi bir ikili olan ve ortaya koyduğu formla Sadi Tekelioğlu’nun vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Mustafa Yumlu, kendilerine duyulan güvenden çok mutlu. 
 
Kısa bir Eskişehir macerasından sonra tekrar döndüğü Trabzon’da çok daha sorumluluk sahibi olduğunu hatırlatan Yumlu, “Hem geri dönüş sürecinde hem de sonrasında bize güvenenleri mahcup etmemek en büyük görevim. Trabzonspor benim ailem. İnşallah bu zamana kadar üzdüğümüz, ailemizin en değerli ferdi olan taraftarımızın yüzünü güldürmeyi başaracağız” diyerek yeni yıl temennilerini sıraladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor