Hacıkerimoğlu: “Yalçın Orhan’ın Tutumu Camianın Birliğine Meydan Okuma”
Trabzonspor Genel Kurul Üyesi ve TFF eski yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu, kongre sürecinde yaşanan gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hacıkerimoğlu, eski yönetici Yalçın Orhan’ın tavrının camianın bütünlüğüne zarar verdiğini belirtti.
Yayınlanma:
Türkiye Futbol Federasyonu Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.
Hacıkerimoğlu, Trabzonspor'da bayramlaşma törenlerinin gözden geçirilmesi konusunda çağrıda bulundu.
Hacıkerimoğlu'nun açıklaması şu şekilde;
Trabzon’dayım, bugün bayramın 2. günü. Geleneksel olarak çocukluğumuzdan beri coşkusunu yaşadığımız bu büyük akrabanın bayramlaşması Covid nedeniyle askıya alınmıştı. Başta Trabzonspor Başkanı, Divan Başkanı ve yönetim kuruluna bu konuyu tekrar değerlendirmelerini rica ediyorum, herkese iyi bayramlar.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Trabzonspor