Mustafa Çulcu: Talisca'nın pozisyonu net kırmızı kart!

Mustafa Çulcu, o pozisyonu yorumladı

Mustafa Çulcu: Talisca'nın pozisyonu net kırmızı kart!
Haber61 Spor Servisi

Eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş Trabzonspor maçında Talisca'nın Kucka'ya yaptığı sert faulün ardından Beşiktaşlı futbolcunun kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

Çulcu, Talisca'nın niyetinin iyi veya kötü niyetinin önemli olmadığını dile getirerek "Bu tekmenin cezası niyet ne olursa olsun kırmızı karttır. Burada sarı kart bile vermedi. Verseydi eyyam yapmış olacaktı. Ne şiş yansın ne kebap diye sarı verecekti. Bu pozisyon net tartışmasız kırmızı kart. Kontrolsüz şekilde geliyorsun rakibin korumasız bölgesine tekme atyorsun. Sonra da oyundan atılacağını anlayıp kendini yere atıyorsun. Kendisi de yaptığının farkında. Net bir kırmızı kart." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler