Mustafa Akbaş alkış topladı

Trabzonspor’da Mustafa Akbaş kritik müdahaleleri ile dikkat çekti.

Mustafa Akbaş alkış topladı

Haber61 – Spor Servisi –Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan Kayserispor’a kiralanan ve bu sezon başında geri dönen Mustafa Akbaş, Kasımpaşa maçının kritik müdahalelerle galibiyette pay sahibi oldu.


Sezonun ilk yarısında oynanan maçlarda sol bek pozisyonunda başarılı maçlar çıkaran Mustafa devre arasında Emmanuel Mas’ın transfer edilmesi ile Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından yedek kulübesine çekildi.

KRİTİK MÜDAHALELER YAPTI

Dün oynanan Kasımpaşa maçında ikinci yarının başında oyuna Jan Durica’nın yerine oyuna dahil olan Mustafa Akbaş savunma bölgesinde görev alarak kritik müdahaleler yaptı. Müsabakanın son anlarında Trabzonspor ceza sahası içine gönderilen uzun topta Onur ileri çıkarak topu uzaklaştırdı ancak top Koita’nın önünde kaldı. Koita vuruşunu yaptı Mustafa Akbaş kafa ile topu kale çizgisinin hemen önünden kornere göndererek bariz bir golü önledi.

ONUR’U KIRMIZIDAN KURTARDI

Mustafa Akbaş, bir başka pozisyonda ise Onur Recep Kıvrak’ı kırmızı kart görmekten kurtardı. Mücadelenin 84. Dakikasında Medjani topu Onur’a göndermek istedi. Bu sırada Koita araya girdi ve topu aldı. Kaleye doğru hızla ilerleyen Koita’ya Onur ceza sahası dışında faul yaptı ve hakem Halil Umut Meler’den sarı kart gördü. Bu pozisyonda Kaptan Onur’un ileri çıktığını görerek kaleye doğru koşan ve Koita’nın bariz gol pozisyonunda olmasını önleyen Mustafa Akbaş, Onur’un yaptığı faul sonrasında kırmızı kart görmesine engel oldu.

KADRO DERİNLİĞİ

Kendisine talipler olduğu belirtilen Mustafa Akbaş’ı, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın istikrarlı bir performansı ve kadro derinliği açısında göndermek istemediği ifade edildi.

Haber: Emrah Paça
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler