Musa ve Erkan kulübe ihtar çekti mi?

Trabzonspor Basın sözcüsü Asım Örem Trabzonspor’da yaşanan son gelişmelerle ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Örem yaptığı açıklamada, "Deplasmanda oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında alınan 3 puan takımın morallini yükseltti. Takımda

Musa ve Erkan kulübe ihtar çekti mi?

Trabzonspor Basın sözcüsü Asım Örem Trabzonspor’da yaşanan son gelişmelerle ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Örem yaptığı açıklamada, "Deplasmanda oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında alınan 3 puan takımın morallini yükseltti. Takımda güzel bir hava oluştu. Bu hafta oynanacak olan Başakşehirspor maçına bu olumlu havayı yansıtarak çıkacağız" dedi.

Erkan Zengin ve Musa Nizam’ın alacaklarını gerekçe göstererek kulübe ihtarname çekti iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirten Örem, "Erkan Zengin ve Musa Nizam ile ilgili yazılıp çizilenler doğru değil. Bu iki futbolcunun herhangi bir girişimi olmadı. Futbolcularda bu habere çok üzüldü. Trabzonspor’da oluşan güzel havayı yapılan bu tip haberler bozuyor. Tam birlik bütünlük içinde kenetlendiğimiz bu dönemde yapılan bu yanlış haberler bize zarar veriyor ve olumsuz etkiler oluşturuyoruz. Bu haberleri yazan kişiler bu haberleri onaylamadan yazıyorlar. Ben buradayım böyle bir şey olduğunda bize ulaşsınlar bizde gerekli şeyleri söyleyelim" ifadelerini kullandı.

Sefa Yılmaz’ın alacaklarını gerekçe göstererek kulübe ihtar çektiğini doğrulayan Örem, "takımdan gönderilecek isimlerin henüz belirlenmediğini belirterek, bu konular sezon sonunda oturulup konuşulup karar verilecek konulardır. İnsanlar kendi kafasında kuracakları takımı bir şekilde Trabzonspor’un listesi olarak açıklıyorlar bu doğru değil. Buda aynı benim izah ettiğim gibi Trabzonspor’un yakaladığı havayı aşağı doru çekmek, alınacak başarıları aşağıya çekmek için yapılan bir haberler. Herkes oturup bir liste yapabilir. Trabzonspor’un böyle bir listesi yok" dedi.

Haber :Tuncay Lakot/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor