Muriç'i izlemeye geldiler Sörloth'u beğendiler
Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde Vedat Muriç’i izlemeye gelen Monaco’lu yetkililerin Fırtına’nın yıldız oyuncusu Alexander Sörloth’u beğendiği ortaya çıktı.
Yayınlanma:
Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor- Fenerbahçe derbisini Monaco'lu yetkililerde tribünden takip etti. Fransız yöneticilerin Vedat Muriç'i izlemek için Akyazı'ya geldiği ancak Alexander Sörloth'u beğendikleri ortaya çıktı.
OPSİYON TRABZON'DA
Vedat Muriç, Trabzonspor maçında etkisiz bir performans ortaya koşmuş ancak Norveçli yıldız golcü Sörloth ise performansıyla parmak ısırtmıştı. Trabzonspor, Sörloth'u sezon başında İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace'tan kiralamıştı. Genç yıldız gelecek sezon da Trabzon'da kiralık oynayacak. Satın alma opsiyonu ise Bordo-Mavili kulübün elinde bulunuyor.
Alexander Sörloth bu sezon Süper Lig'de 16 gol kaydetti.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzonspor

