Murat Zorluoğlu: Nwakaeme tek rakibim, seçimlerde aday olursa sıkıntı…

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorlupoğlu Trabzonspor kongresinde açıklamalarda bulundu.

Murat Zorluoğlu: Nwakaeme tek rakibim, seçimlerde aday olursa sıkıntı…

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor Olağan genel Kurulu’nda seçim heyecanı yaşanıyor.

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu da salona gelip oyunu kullandı.

Başkan Zorluoğlu haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu, Trabzonspor’un yıldızı Nwakaeme’nin Trabzon’dakşi tek rakibi olduğunu belirterek “Seçimlerde aday olursa sıkıntı” ifadelerini kullandı.

Zorluoğlu şu ifadeleri kullandı:

Sakin ve olgun bir kongre. Tek aday sayın Ağaoğlu olunca çok heyecan yok ama Trabzonspor’un yakaladığı başarı doğal bir heyecan yaratmış durumda. Keyifli bir kongre herkesin yüzü gülüyor. Trabzon, Trabzonspor kazanınca bir başka güzel oluyor.

Dünkü maçta Adana Demirspor çok iyi bir rakipti. Çok iyi adamları var. Etkili oynadılar ama Trabzonspor tecrübesi ve kalitesiyle işi çözdü. Ben Berat’ı çok beğendim. Hamsik zaten klasını gösterdi. İkinci gol hem pas hem vuruş açısından jeneriklik. Nwakaeme’yi tek geçiyorum. O benim Trabzon’daki tek rakibim. Nwakaeme reis. Seçimlerde aday olur mu olmaz mı bilmiyorum ama durum olursa sıkıntı. Gerçekten çok iyi bir futbolcu. Onu buraya getiren herkese teşekkür etmek lazım. Maçı bir anda değiştirebilecek bir futbolcu.

Trabzonspor bu sene hepimizin göğsünü kabartacak şekilde müsabakalarını oynuyor. Taraftarları da dün çok iyi buldum. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz de belediyeler olarak taraftarların stada daha rahat gidip gelmesi için ulaşım olanaklarını arttırmaya çalışacağız. Şehrin süslenmesi konusu da gündemimizde. Açık ara lideriz Türkiye’nin en iyi takımıyız. Bu işin keyfini çıkaralım. Başarılarla coşalım eğlenelim ama asla taşkınlık yapıp başkasının canını yakmayalım. Devre arasında da bir iki nokta transferle takımımız yola devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor