Muharrem Usta'ya baskı var mı?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken "kamuoyundan baskı görüyor musunuz?" sorusuna arkadaşlarıyla yaşadığı bir anıyı paylaşarak cevap verdi.  Usta şöyle konuştu; Arkadaşlarımızla oturup

Muharrem Usta'ya baskı var mı?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken "kamuoyundan baskı görüyor musunuz?" sorusuna arkadaşlarıyla yaşadığı bir anıyı paylaşarak cevap verdi. 

Usta şöyle konuştu; Arkadaşlarımızla oturup toplantılar yapıyoruz. Her oturduğumuzda bana, “Kamuoyu baskısı hissediyor musunuz? Trabzonspor için yapılması gerekenleri yapın. Aldırmayın. Hissetmeyin” diyorlar. Bende buna “kesinlikle hissetmiyoruz” diyorum. Herkesin itinasından biz daha çok itinalı olacağız. Popülist davranma yada “bizim şu transferi yapmamız lazım” gibi buna benzer bir gündemimiz yok. Basınla bizim kendi çizdiğimiz çizgi arasında net bir farklılık var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor