Muharrem Usta'ya başkanlık teklifi

Gelecek hafta yapılacak olan Kulüpler Birliği Toplantısı'nda ana gündem maddesi Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan hakem hataları olacak.   Toplantı öncesinde sürpriz gelişmeler de yaşanıyor. Aralarında Fikret Orman'ın da bulunduğu 10'dan fazla kulüp

Muharrem Usta'ya başkanlık teklifi
Gelecek hafta yapılacak olan Kulüpler Birliği Toplantısı'nda ana gündem maddesi Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan hakem hataları olacak.
 
Toplantı öncesinde sürpriz gelişmeler de yaşanıyor. Aralarında Fikret Orman'ın da bulunduğu 10'dan fazla kulüp başkanı Muharrem Usta'yı arayarak, Kulüpler Birliği başkanlığı için aday olmasını talep ettiler. Orman'ın da bu talebe destek verdiği hatta Fenerbahçe'nin de büyük bir sürpriz yaparak gelecek hafta yapılacak olan Kulüpler Birliği toplantısına Mahmut Uslu'yu göndererek en üst düzeyde katılım sağlayacağı iddia edildi. Bu arada Usta'yı arayan bazı kulüp başkanları ise Trabzonspor'un önderlik edeceği yeni bir düzen kurulmasını ve Kulüpler Birliği'nden ayrılarak Anadolu kulüplerinin kendilerine ait bir birlik kurmasını da teklif ettikleri bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor