Muharrem Usta’dan Lucescu açıklaması

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, Lucescu tartışmalarına açıklık getirdi. “Şu anda Trabzonspor’un başında bir teknik ekip var. Haliyle Trabzonspor’u böyle bir tartışmanın içerisine çekmenin doğru olmadığını düşünüyorum” diyen Muharrem Usta, “Elbette

Muharrem Usta’dan Lucescu açıklaması

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, Lucescu tartışmalarına açıklık getirdi.

“Şu anda Trabzonspor’un başında bir teknik ekip var. Haliyle Trabzonspor’u böyle bir tartışmanın içerisine çekmenin doğru olmadığını düşünüyorum” diyen Muharrem Usta, “Elbette geleceği doğru planlayacağımız ve uzun vadeli çalışabileceğimiz bir hoca ile anlaşmak istiyoruz. Lucescu ile görüşmeler sağlandı bu doğrudur. Bizim projelerimiz kendisine anlatılınca çok etkilendi. Özellikle 50. yılda şampiyonluk hedefimiz kendisi tarafından çok beğenildi. Bize hayır demedi. Çok da sıcak bakıyor. Mircea Lucescu istikrarlı ve iddialı bir profesyonel. İnşallah başkan seçilir ve yönetimimizle beraber Trabzonspor’un başına gelirsek Lucescu ile anlaşır ve Bordo-Mavili takımımızı belirttiğimiz hedeflere doğru taşırız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor