Muharrem Usta'dan Hoca açıklaması!

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, teknik direktör konusunda kararı yarın vereceklerini söyledi.    Trabzonspor’da hafta sonu yapılan olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Muharrem Usta, Eskişehirspor maçı sonrası Hüseyin Avni Aker Stadyumu’ndan

Muharrem Usta'dan Hoca açıklaması!
Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, teknik direktör konusunda kararı yarın vereceklerini söyledi. 
 
Trabzonspor’da hafta sonu yapılan olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Muharrem Usta, Eskişehirspor maçı sonrası Hüseyin Avni Aker Stadyumu’ndan ayrılırken kısa bir açıklama yaptı.
 
Hami Mandıralı’nın takımın başına getirileceği söylentilerini yanıtlayan Usta, “Şu anda öyle bir şey söz konusu değil. Yönetimi yarın devralacağız, ondan sonra da arkadaşlarla oturup konuşacağız” dedi.
 
Usta, eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile maça birlikte gelmeleriyle ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:
 
"Bugün bir ara kulübe uğradım, bir yarım saat. ‘İstersen maça gidelim’ dedim. Ama cezası da vardı. Yöneticilikten ayrıldığı için, o ceza onunla ilgili anladığım kadarıyla. Öyle birlikte gelmiş olduk.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor