Muharrem Usta'dan Flaş Sosa açıklaması!

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Sosa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta'dan Flaş Sosa açıklaması!
Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Sosa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sosa'nın kaliteli bir oyuncu olduğunu bellirten Usta " Sosa bizim ikinci devreyle birlikte takım içinde en iyi oyuncularımızdan olan bir oyuncu olacağını herkes görecek" ifadelerini kullandı.

İşte Usta'nın açıklamaları: 

"Biz yaptığımız toplantıda hocaya forma adaleti istediğimizi söyledik. Sosa bize geldiğinde formda değildi. Milan’da da oynamıyordu. Mehmet Ekici’ye başkan olarak ve Trabzonspor kulübü olarak yanlış yapmadım. Ben Mehmet’e şunu söyledim. İstanbul’daki kulüplerden ikisi ve hangisini isterseniz giderim, ancak ben şu kulübe gitmek istiyorum dediğinde ben seni kadro dışı bırakırım oynayamazsın dedim. Ben bunu anne babasına söyledim. Keşke böyle yapmasaydı. Sosa onun gibi değildi. Sosa gibi bir oyuncunun hazır olmadan oyuna sürülmesi konusunda sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk. Teknik kadro Sosa’yı hazırlamadan oyuna koymamalıydılar. Sosa’nın şehirle sorunu yok. Sosa bizim ikinci devreyle birlikte takım içinde en iyi oyuncularımızdan olan bir oyuncu olacağını herkes görecek. Bildiğimiz Sosa bize lazım. Biz bunu Burak’ta da yaşadık. Türkiye Çine göre daha zor olduğu için yaşadı. Burak’ta Sosa gibi olmaya yaklaştı ancak kurtardı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler