Muharrem Usta’dan 2010-2011 vurgusu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta: "Başarılı günleri tekrar yaşayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Muharrem Usta’dan 2010-2011 vurgusu
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı İstanbul Araklılılar Derneği'nin 1100 Trabzonsporlu öğrenciye forma dağıtma etkinliğinde taraftarlara seslendi. 

Törende ilk sözü alan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Değerli Trabzonsporlular, biz sizlerle birlikte gurbetteyiz. Ben de liseden sonra gurbete çıkan sizler gibi. Trabzon’dan ayrılan ama içi ciğeri her gün Trabzon ve Trabzonspor’la yanan bir dostunuzum. Trabzonspor’umuz, bizim için güneş Trabzon bizim için bir şemsiye, hepimizi altına aldığı her zaman hüzün ve sevinci bizlere birlikte yaşatan bizim için ne önemli ortak paydamız. Gecemizi gündüzümüze katarak sizlerle tüm Trabzonsporlularla başarılı günleri tekrar yaşayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Usta, özellikle İstanbul'daki taraftardan büyük destek aldıklarını anlatarak, "Trabzonspor'un, bizim için şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 60 bin taraftar karşısında oynadığını hatırlatmak istiyorum. Hep birlikte gece gündüz çalışarak, o günleri tekrar yaşayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor