Muharrem Usta "Yol haritası belli! Gidecekler var!"

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta katıldığı basın toplantısında net ifadeler kullandı.

Muharrem Usta "Yol haritası belli! Gidecekler var!"
Trabzonspor başkanı Muharrem Usta,"Trabzonspor'un yol haritası belli, gidecek oyuncular da var" ifadelerini kullandı.

Muharrem Usta yaptığı açıklamada "Sayısal olarak bakıldığında Türkiye’deki en dar kadrolardan biri bizde. Bizde iyi bir 11 var, kenarda 11’e ilave edilecek 7-8-9 oyuncu var. Biz sezona ligde ve Türkiye kupasında iyi iş çıkarmak için başladık. Bu iki pozisyonunda taşıyabilmek için kadro derinliğinizin iyi olması lazım. Kadro derinliği artınca yönetmek zorlaşır. Oynamayan oyuncu üzülür. Teknik Kadronun becerisi burada olağanüstü önem arz ediyor. Rıza hoca ile devamlı görüşüyoruz.

Ne yapacağımız konusunda yol haritamız belli. Şu kadar oyuncu alacağı gibi bir kaosun içinde değiliz. Sorunu en az olan kulüplerden biriyiz. Camia şunu bilsin. Rıza hoca ve yönetim kurulu ne yapılması gerektiği konusunda mutabakat halindeyiz. Devre arasında Türkiye’de ki kulüpler arasında en az hareketlilik bizde olacaktır. Bu derin kadroyu her zaman diri bir şekilde tutmak. Geçen sene okay ve Onazi sakatlığında eyvah çekiyorduk. Sarı kart cezalımız var. Sakat oyuncularımız var ama eyvah yaşamıyoruz. Bu ikisini dengede taşımak için herkes olağanüstü bri seferbelik halinde. Sene başında yaşadığımız acı tecrübeden sonra bugün bulunduğumuz pozisyonun değerini bilerek çalımlaya devam edeceğiz. Ayrılan olabilir. Gitmek isteyen oyuncular var ama iskelette sorun olacak bir durum yok." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor