Muharrem Usta: "Yılmayacağız"

Trabzonspor'da önemli toplantı.

Muharrem Usta: "Yılmayacağız"
Trabzonspor Yönetim kurulu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldi.

Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Başkan Yardımcıları Önder Bülbüloğlu, Mehmet Yiğit Alp ve Nevzat Aydın, Genel Sekreter Gençeğa Meriç, Mali Sayman Orhan İlarslan, Yönetim Kurulu Üyemisi Ali Rıza Egemen, Basın Sözcüsü Asım Örem, Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Proje Geliştirme Koordinatörü Coşkun Bülbül, Mali İşler Koordinatörü Emre Aksoy, Altyapı Koordinatörü Okan Alemdaroğlu, Stadyum ve Tesisler Koordinatörü Özer Bayraktar, Amatör Branşlar Koordinatörü Adem Beder, Mali İşler Koordinatör Yardımcısı Fatih Vardaloğlu ile Altyapı Koordinatör Yardımcısı Erhan Çimşir katıldı.

Başkan Muharrem Usta, genel konuların ele alındığı toplantıda, yönetimin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, bütün işlerin ortak bir akılla yürütüldüğünün altını çizdi.

Trabzonspor’u tarihinde yaşadığı o güzel günlerden daha da ileriye taşıyıp bir dünya kulübü yapmak için gece gündüz çalıştıklarına vurgu yapan başkan Muharrem Usta, “Dünün yanlışları bugünün engelleri olarak karşımızda. Ama yılmayacağız. Daha çok çalışıp başaracağız” dedi.

Trabzonspor’un daha da büyüyeceğini kaydeden Başkanı Muharrem Usta, “Bu yüzden herkesin omuz vermesi, elini taşın altına koyması gerekiyor” diye konuştu.

Bütün camianın kulübüne sahip çıkması gerektiğini belirten Usta, “Bu kapsamda Trabzonspor Divan Kurulu ve diğer kurullarımızla birlikte Cuma günü bir araya geleceğim. Birlik ve beraberliğe fazlaca ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde herkesin Trabzonspor’a sahip çıkması çok önemli” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler