Muharrem Usta ve yönetimi için ilk...

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve yönetim kurulu 3 aylık görev süresi boyunca dış sahada oynanan lig maçlarında galibiyetle tanışamadı.   Bordo-mavili takımın maçlarını hem iç sah

Muharrem Usta ve yönetimi için ilk...
Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve yönetim kurulu 3 aylık görev süresi boyunca dış sahada oynanan lig maçlarında galibiyetle tanışamadı.
 
Bordo-mavili takımın maçlarını hem iç saha da hem de dış sahada yakından takip eden Usta, Gaziantepspor deplasmanından ilk galibiyetiyle tanışmayı arzuluyor. Muharrem Usta'nın görevde bulunduğu süre boyunca dış sahada 6 maç yapan Karadeniz ekibi, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ederken sadece 1 puanı hanesine yazdırdı. 
 
Başkan Muharrem Usta'nın görevde bulunduğu maçlarda ise Trabzonspor dış sahada, Çaykur Rizespor'a 3-0, Bursaspor'a 4-2, Akhisar Belediyespor'a ve Galatasaray'a 2-1, Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup olurken; Kasımpaşa ile de 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor