Muharrem Usta UEFA ile masaya oturdu

Başkan Muharrem Usta, birkaç yönetici ile birlikte dün İsviçre'de UEFA yetkilileri ile masaya oturdu.   Futbolcu giderlerinin düşürülmesi, gelirlerin artırılmasıyla ilgili yapılan projelerle ilgili olarak Mali Fair Play şartlarını yerine getirme yolunda a

Muharrem Usta UEFA ile masaya oturdu
Başkan Muharrem Usta, birkaç yönetici ile birlikte dün İsviçre'de UEFA yetkilileri ile masaya oturdu.
 
Futbolcu giderlerinin düşürülmesi, gelirlerin artırılmasıyla ilgili yapılan projelerle ilgili olarak Mali Fair Play şartlarını yerine getirme yolunda atılan adımları UEFA yetkililerine anlatan Usta'nın oldukça olumlu tepkiler aldığı öğrenildi. Toplantıya çok iyi hazırlanan Usta, yapılan sponsorluk görüşmeleriyle ilgili de UEFA'ya detay sundu.
 
TALİMATI VERDİ
 
Usta'nın UEFA ile yaptığı görüşmenin ardından şike süreciyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak için kulübün yurt dışında bulunan yabancı avukatları ile bir araya geldiği öğrenildi. Başkan Muharrem Usta, sürecin hızlandırılmasını istedi. Avukatların da yapılan girişimlerle ilgili Usta'ya ayrıntılı raporlar sunduğu ve yapılacakları söylediği dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor