Muharrem Usta: “Sabotaj Yedik, Karşılığı olacak”

Muharrem Usta haber61’e konuştu.

Muharrem Usta: “Sabotaj Yedik, Karşılığı olacak”
Haber61 Haber Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzon Günleri ile ilgili konuşan Usta, “Bizde şahsımızdan çok Trabzonspor ilgi görüyor. Trabzonspor bu ilgiye layık. Burası çok hareketli. Ankara’daki bugünkü hava ile işler iyi gidiyor. Bu güne kadar gördüklerim arasında ço ilgilinin olduğu Trabzon günlerini yaşıyoruz” dedi.

SABOTAJ YEDİK, KARŞILIĞI OLACAK

Şampiyonluk Kupalarına haciz gelemsi ile ilgili açıklamalarda bulunan Muharrem Usta, “Benimde haberim yoktu burada oldu. Evrak bana ulaştı. Benim bundan bir gün sonra haberim oldu. Trabzonspor’un bir sürü borcu var. Haciz gelebilir 54 dosya var. Böyle bir işlemi yapmak büyük bir terbiyesizlik. Ahlaksızlık yaptılar. Bunu yapanı biliyoruz. Kulüpteki idarecilere sesleniyorum. Kulübün başkanının haberi olsaydı bu yönetim onu da hallederdi. Ufak tefek bir sabotaj yedik gibi geliyor. Ne bunun yapılasını ve yapılmasına göz yumanları affetmem bunun karşılığı olacak.” Şeklinde konuştu.

Röportajı izlemek için tıklayın;
Usta haber61'e konuştu


AVRUPA KUPALARI HEDEFİ

Başkan Usta Avrupa hedefi ile ilgili olarak, “Şampiyon olmak hedeftir. 50. Yıl dolayısıyla böyle bir konunun gündeme gelmesi doğaldır. Zirveye varmak sağlıklı bir şekilde ilerleyerek mümkün olan bir şey. 95-96 7 yılda zirve yapıldı. Şampiyon olunmadığında hayatın kabus gibi olduğunu hissetiler. O baskını yönetimdeki abilerimiz taşımakta zorlandılar. Takım tam zirvede iken devam edilse sonraki yıllarda damga vuracak. 2004’te de zirve oldu dağıldı. 2011’de aynısını yaşadık. Biz Trabzonspor’u zirveye taşıyoruz. Sadece önümüzdeki seneye ya hep yaiç dersek olmaz. Bu baskıdan kurtulmalıyız. Trabzonspor Avrupa’ya gitmesin gibi bir nedenle performans düşüklüğü yaşamadı. Takım çok ciddi bir performans ortaya koydu. Tam oldu dediğinizde kayıp yaşıyorsunuz Takımımız dar. Mental, fiziksel yorgunluk, yeteri kadar derinliğinin olmamasına bağlıyoruz. 2 maçımız kaldı. Takım aşağı yukarı hedefine varmış gibi görünüyor. Ben taraftar gibi haftalık bakmanın zarar verdiğini düşünüyorum. Gelecek sene için neler yapmalıyıza bakmamız lazım. Bizim için aslolan zirvede kalabilmektir. 50. Yılda şampiyon olursunuz. Olamazsınız bir iki yıl sonra olursunuz.” dedi.
Muharrem Usta: “Sabotaj Yedik, Karşılığı olacak”

ERSUN YANAL KONUSU

Ersun Yanal’ın sezon sonunda kalıp kalmayacağı konusu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, “Hoca ile devamlı konuşuyoruz. Hocanın motivasyon bozukluğu yok. Takım kazandığında herkes utlu olur kaybettiğinde üzülür. Kümeye gitmekte olan bir takımdan ikinci yarı en fazla puan toplayan takımdan birisisiniz. Taraftar hocaya müdahale ediyor. Bunun hiçbir şekilde doğru olamaz. Benim buradan taraftara gelecek seneye paramparça iş yapmayacağız. Beşiktaş gibi bir taraftar organizasyonu üzerinden yapılanı görmemiz lazım. Herkes işini yapacak. Taraftar ve hoca işini yapacak. Başakşehir maçında orta saha düştü gördük. Zeki Orta sahada oynadı. Taraftar tepki gösteriyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler