Muharrem Usta: "Lucescu vari sisteme rağbet fazla"

Muharrem Usta Lucescu'nun milli takımın başına getirilmesi ile ilgili konuştu.

Muharrem Usta: "Lucescu vari sisteme rağbet fazla"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Romen Teknik adama Mircea Lucescu'nun Milli takımın başına getirilmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Başkan Usta, Yaptığı açıklamada, "Lucescu’da enteresan bir durum var. Biliyorsunuz seçime girerken Lucescu’dan bahsetmiştim. Hangi büyük kulüp hocasız kalsa Lucescu işi ortaya çıkar. Ben o zaman Lucescu’yu getireceğiz asla demedim. Trabzonspor’un Lucescu vari birine ihtiyacı var dedim. Lucescu ile de görüştüm. Birisini alalım, o iyi biri olsun. Lucescu’nun mazisine bakıldığında başarılı bir hoca olarak görülüyor. Bizim görmemiz olmadı, olmayabilir. Görüyorum ki Lucescu vari sisteme talip çok fazla. İyi bir hoca ve tecrübe. Ben görüştüğümde çok sağlıklıydı. Performans sorunu olacağını düşünmüyorum." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler