Muharrem Usta: Kimse bizi ayrıştırmasın

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Seçim öncesi konuştu. Muharrem Usta şu ifadeleri kullandı; 2,5 sene öncede yine buradaydık. O günlere baktığımızda doğrusuyla yanlışıyla muhakeme ediyoruz. Bugün çok değerli bir kadroyla buradayız. geliyoruz çünkü bu

Muharrem Usta: Kimse bizi ayrıştırmasın

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Seçim öncesi konuştu.

Muharrem Usta şu ifadeleri kullandı;

2,5 sene öncede yine buradaydık. O günlere baktığımızda doğrusuyla yanlışıyla muhakeme ediyoruz. Bugün çok değerli bir kadroyla buradayız. geliyoruz çünkü buna ihtiyacımız var. çeşitli sıkıntılarla mücadele ettik. 2010-2011 yılında elde ettiğimiz şampiyonluğu içimizden kimse sökemez. Trabzosnpo büyük bir marka. Trabzonspr dünyaya mal oldu ve dünya markası oldu. Trabzonspor u kadar değerli bir marka. Trabzon'umuzu bütünn güçlerimizi birleştirerek Trabzonspor'u şaşalı günlerine getireceğiz. Trabzonspor2u tekrar ayağa kaldıracağız ve 8. şampiyonluğa koşacağız.

Trabzonspor'umuz çeşitlei sorunlar içinde olabilir. Ekonomisi kötü olabilir. Bu camia bu yükün altından kalkar. Şampiyonluk hep birlikte başarılabilir. Buradan herkese başımız dimdik büyük bir özgüvenle haykırıyoruz. Bu yolculuk olağanüstü bir şekilde devam edceek. Kimse vizi Trabzon istanbul diye ayırmaya kalkmasın. Of ta maçka'da İstanbul2da urfa'da bziim o nedenle BİZE HEEYER TRABZON.

Biz bayrakları sandıktan çıkardık. sizlere güvendik ve tekrar şanlı günlerimize geri dönmek üzere geldik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor