Muharrem Usta - İbrahim Hacıosmanoğlu hattında derin hesaplaşma

Tarih affetmeyecek dedi, “Beceriksizler” cevabı geldi.

Muharrem Usta - İbrahim Hacıosmanoğlu hattında derin hesaplaşma

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 3 yenilgi sonrası gelen eleştirilere yanıt verirken kullandığı cümleler Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kanadında rahatsızlığa neden oldu.

İlk tepki ise Hacıosmanoğlu döneminin flaş transferlerinde yer alan iş adamı Kazım Şengöçgel’den geldi. Başkan Muharren Usta açıklamalarında, "Tarih, kulübü bu hale düşürenleri ve halen manipülasyon peşinde 'benim değilse toprağın olsun' diyenleri asla affetmeyecektir” ifadelerini kullanmasına Kazım Şengöçgel, “Beceriksizlerin son sığınağı, günahı bir öncekilerin sırtına yıkmaktır!” ifadeleriyle cevap verdi.

Sosyal medyada hesabından bu cümleyi paylaşan Şengöçgel, daha önce de Başkan Muharrem Usta’nın, “Bu sene hedef koymuyoruz ama sonuna kadar mücadeleyi vadediyoruz. Siz destek olun sonunda ne olacağını göreceğiz.” mesajına, “Rotasız gemi, hiç bir limana yar olmaz!” ifadeleriyle cevap vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor