Muharrem Usta gözyaşlarını tutamadı

Usta mezun olduğu okulu ziyaret etti

Muharrem Usta gözyaşlarını tutamadı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Asbaşkanı Ahmet Çubukçu 35 yıl önce mezun oldukları Trabzon Fen Lisesi’ni ziyaret ettiler.

Trabzon Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu organizasyona Başkan Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu’nun yanı sıra Genel Sekreter Gençağa Meriç ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen de kalıdı.

İlk olarak okulu gezen Muharrem Usta, Trabzon Fen Lisesi Müdürü Mehmet Özbilgi’ye şampiyon olan kadroların fotoğraflarını hediye etti. Özbilgi de başkan ve yöneticilerin yakalarına Trabzon Fen Lisesi rozeti taktı.


Daha sonra konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Usta, burada duygulu anlar yaşadı. Konuşmak için kürsüye geldiğinde gözyaşlarına engel olamayan başkan, hayatının en duygusal anlarını yaşadığını söyledi.

Usta, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Asbaşkanımız Dr. Ahmet Çubukçu’yla birlikte okul müdürümüzün eşliğinde okulu gezdik. 35 yıl önce hiçbiriniz yoktunuz. 35 yıl önceki hatıralarım gözümün önüne geldi ve çok duygulandım. Çok büyük başarıların altına imza atan, benim de mezunu olduğum bu okulda ne kadar ihtiyaç varsa, karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Görünen o ki Trabzon Lisesi’nin bir vakfa ihtiyacı var. Arkadaşlar vakıf senedini hazırlamışlar. Ben de göreceğim ve Trabzon Lisesi’ne yakışır bir de vakfımız olacak. Göreceksiniz ki o vakıf birçok öğrencimizin yurt içinde ve dışında kariyerleri için destek sağlanacak. Başarılarıyla ünlü okulumuzda böyle çok sayıda öğrenci var. Yurtdışında nereye kadar gidebiliyorlarsa arkalarında olabilecek bir vakfın startını veriyoruz. Yarınlarda sizler daha fazlasını yapacaksınız. Bu ülke adına, bu coğrafya adına daha fazlası artık sizin eseriniz olacak.

“Aslolan etrafınız için, başkaları için ne yaptığınızdır”

Öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Değerli gençler şunu sakın unutmayın. Bir insanının kendi için yaptıkları önemlidir, ama sadece kişinin kendisini bağlar. Aslolan etrafınız için, başkaları için ne yaptığınızdır” diyen Muharrem Usta, şunları söyledi:

“Trabzonspor Türkiye'de, iyi anlamda başarıyı yakalamada başkaldırının adıdır. Bu mütevazı şehirden 41 yılda 7 şampiyonluk 8 ikincilik olması çok büyük bir şeydir. Başarılı bir Trabzonspor'un başkanı konuştuğunda, başarılı bir Trabzonspor'un yöneticisi konuştuğunda Türkiye dinliyor. O zaman Trabzonspor'u yönetirken ne konuştuğumuzu bilmek zorundayız. Vereceğimiz mesajların içeriğini bilmek zorundayız. Sizin gibi pırıl pırıl gençlerin baktığında övüneceği başkanları, yöneticileri olmak zorundayız. Trabzonspor üzerinden gençlere örnek olacak yeni bir yapıyı dizayn edecek bir Trabzonspor'un peşinden koşmak zorundayız. Biz tam da bu yüzden Trabzonspor'a talip olduk. Biz bu yüzden Trabzonspor'un başarılarının üzerinden ülkeye, gençlere, geleceğe mesaj vermek, doğru işlerin yapılabileceğini Trabzonspor üzerinden gösterebilmek için bu yolculuğa girdik.”


“Trabzonspor bu şehrin bacasız fabrikasıdır”

Trabzonspor’un şehir için çok önemli olduğunu vurgulayan Usta, “Sakın unutmayın ki Trabzonspor bu şehrin bacasız fabrikasıdır. Şehirdeki tüm esnafımızın da Trabzonspor sayesinde motivasyon ve işlerinin arttığını görüyoruz. Buna sonuna kadar sahip çıkacağız ki geleceğimiz de daha iyi olsun. Bu yolculuk hep birlikte olacak…” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler