Muharrem Usta, Ersun Yanal'da neden ısrar etti- Canlı yayında açıkladı!

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta, Ersun Yanal'da neden ısrar etti- Canlı yayında açıkladı!
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ersun Yanal'da niye ısrar ettiğini ve niye yollarını ayırdığını anlattı. Usta yaptığı açıklamada ;

"Bizim uzun yıllara bakıldığında temel olarak çok sık teknik direktör değişikliği ve yeni bir kadro kurulması sorunu vardı. Biz seçildiğimiz de bir teknik direktör seçelim, Trabzonspor'un istikrarlı bir sisteme ihtiyacı var. Hocamızın arkasında duralım. iyi bir kadromuz olsun. Ne kadar istikrarlı bir süreç yaşarsak takım iyi olur şeklindeydi. Takım kötü gidince Türkiye'de ilk hesap teknik direktöre kasılır. Bu tabuyu yıkmak için hocamızın arkasında durduk. Biz sene başına iyi bir kadroyla girdik. Bizim gündemimizde 6-7 oyuncu vardı. İstediklerimizin tamamını kulübe kazandırdık. İyi bir takım kurmuş olduk. Stoper bölgesinde bir sıkıntı yaşadık ama Ersun Hocanın Hubocan konusunda olumlu bir görüşü vardı. Takımın ana iskeletine iyi oyuncular kattık. Sonuçta bizim Türkiye’de bir tabuyu yıkmak üzere hocanın arkasında durarak yaptığımız iş sonrasında hocayı göndermeye geldi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor