Muharrem Usta bu yılki hedefi açıkladı

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta katıldığı canlı yayında açıklamalar yaptı.

Muharrem Usta bu yılki hedefi açıkladı
Trabzonspor başkanı Muharrem Usta bu yılki hedefi açıkladı. Futbolcular ile Rıza Çalımbay'ın da katıldığı toplantıda konuştuğunu belirten Usta, Trabzon'a 8 yıldır kupa gelmediğini belirtip Türkiye Kupası'nı mutlaka almak gerektiğini söylediğini belirtti.

İşte Usta'nın o açıklamaları :

"Oyuncularla görüştüğümde bu kadronun çok kaliteli bir kadro olduğunu söyleyip hedefi gösterdik. Bizim için mutlaka bu sezon Türkiye Kupası’nı almamız lazım. Bir yerde dağınıklık olduğunda şu gitsin bu gitsin denir burada zararı gören camia oluyor. Elde böyle bir kadro varken başkanın değil Trabzonspor’un etrafında kenetlenmesi lazım. İnsanlar gelip geçecekler, aslolan Trabzonspor. Ligde Galatasaray’ı ayıracak olursak Beşiktaş ve Fenerbahçe ile 2 maçlık fark var. Diğer kulüplerde var. Biz hedefe baktığımızda henüz kopmuş değiliz. Sezon başında kayıplara baktığımızda sezon sonu Avrupa’ya gitmemiz şart. Galatsaray maçı o nedenle bir fırsat. O nedenle kenetlenme şart. Paramparçaysanız bedelini ödeyeceksiniz. Kötü sonuçlar aldık ama Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarına baktığımızda bu kadronun neler yapabileceğini gördük. Herşeyi bir kenara bırakıp herkesin bir nefer olarak kulübe destek olması gerekir. Bu maraton çok uzun. Herkesten rica ediyorum, Trabzonspor bizim için neşe ya da üzüntü kaynağı. Hep birlikte kenetlenelim. İstifa edenlere de sesleniyorum, yarın siz de oraya gelebilirsiniz. O gün biz de size destek olacağız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor