Muharrem Usta: Bu kadarını beklemiyordum

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Akhisar Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta: Bu kadarını beklemiyordum

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet Trabzonspor taraftarını ve camiayı sevince boğdu.


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta galibiyet sonrası canlı yayında açıklama yaparak Trabzonspor'un başarısını değerlendirdi. 

Muharrem Usta şu açıklamalarda bulundu: "Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadarını beklemiyordum ama ilk yarı ile ikinci yarı arasında siyahla beyaz kadar büyük bir fark olacağına kesinlikle inanıyorduk. Çünkü ilk yarıda aslında çok büyük uğraş veriliyor fakat bir türlü sonuç alınamıyordu. Bazen iyi ki ilk yarıyı 18 puanla bitirdik diyorum çünkü atmamız gereken adımların zamanını kaçırmamış olduk ve çok daha titiz davranarak eksikleri tamamlama şansı vermiş oldu ilk devrede yaşadığımız sonuçlar. Gerçekten çok büyük fark olacağına inanıyordum ama bu kadarını düşünmüyordum. İyi bir kadro oluştuğunu ve arkada iyi bir emek olduğunu gösteren bir tablo oluştu. İnşallah da böyle devam eder." 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler