Muharrem Usta: Asla unutmayız!

Muharrem Usta'dan şike süreciyle ilgili mesaj

Muharrem Usta: Asla unutmayız!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, yarın yani 3 temmuz şike sürecinin yıldönümünde hakkını aramak için FIFA'ya başvurmaya hazırlanırken bordo mavililerin sosyal medyada başlattığı kampanyaya Başkan Muharrem Usta'dan da destek geldi.

FIFA'da gerçekleştirilecek olan hak arayışını "#FifaActForJustice" etiketiyle Türkiye Gündemi'nde ilk sıralara sokan bordo mavili taraftarlara twitter üzerinden seslenen Başkan Usta " 3 Temmuz... Bu tarihi asla unutmayız. Çünkü... Umutlarımızla ve hayallerimizle oynadınız " ifadelerini kullandı. Usta'nın mesajı çok sayıda beğeni topladı.


Muharrem Usta: Asla unutmayız!

Usta bu mesajın ardından "#FifaActForJustice" başlığının Türkiye Gündemi'nde ikinci sıraya yükselmiş olduğuna dikkat çekerek taraftarlara bir mesaj daha göndererek "İkinci sıra olmaz. Hedef... birinci sıraya yükselmek. haydeee #FifaActForJustice" ifadelerini kullandı. 
Muharrem Usta: Asla unutmayız!

Usta'nın bu mesajının ardından Trabzonspor taraftarlarının açtığı başlık Türkiye Gündemi'nde ilk sıraya oturdu.
Muharrem Usta: Asla unutmayız!

Başkan Usta'nın ardından Trabzonspor'un resmi hesabından da bir paylaşım yapılarak " 3 Temmuz'da FIFA'ya gidiyoruz. Hak için, hakkımız için, adalet için, temiz futbol için... Unutma, unutturma! " denildi.

Muharrem Usta: Asla unutmayız!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler