Muharrem Usta: "Alem ne derse desin..."

Muharrem Usta İstanbul'da katıldığı galada 2010-2011 şampiyonluğu ile ilgili konuştu.

Muharrem Usta: "Alem ne derse desin..."

 Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 2010-2011 sezonunu işaret ederek, "Alem ne derse desin, biz şampiyonuz." dedi.
 

Muharrem Usta, Beşiktaş'ta Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde  "Efsane Avni Aker'e Veda" belgeselinin galasında yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un 6. şampiyonluğunu kazandığı 1983-1984 sezonunda üniversite öğrencisi olduğunu hatırlatarak, "Üniversiteye gittiğim yıl 6. şampiyonluğumuzdu. Yedinci şampiyonluk bizim için çok önemli. Ondan hiç vazgeçmedik. Alem ne derse desin biz şampiyonuz." ifadelerini kullandı.

"Efsane Avni Aker'e Veda" belgeselinin önemine dikkati çeken Usta, "Trabzon ve Trabzonspor özetle bir dünya markası. Nereye gitsek Trabzon, Ankara, İstanbul, yurt dışında hayranlarımız var. Bugün bizi burada buluşturan bordo-mavidir ve yaşadığımız şampiyonluklardır. Büyük bir çınarı konuşuyoruz. Bundan sonra daha da büyük duruma getirmek için çalışacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler