Muharrem Usta: “3-4 net oyuncuya ihtiyacımız var”

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta: “3-4 net oyuncuya ihtiyacımız var”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzon Lisesi’nin 130. Yılı mezuniyet törenine katıldı.


Mezuniyet töreni sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulunan Muharrem Usta, Trabzon Lisesinin çok köklü bir okul olduğunu belirterek, “Trabzon Lisesi çok köklü bir okul. Bu sene tüm Karadeniz bölgesinde en başarılı okul. İlk binde 28 tane öğrencisi var. Bizde yaklaşık 35 sene önce bu okuldan mezun olduk. Ben burayı çok önemsiyorum. Türkiye’nin eğitim hayatını çok büyük katkısı olan bir yer. Bizim açımızdan da salında bir yuva. Buraya her geldiğimde çok duygulanıyorum. Elimizden geldiği kadar da lisemize destek olmaya çalışıyoruz.  Bugün mezuniyet törenleri vardı. Söz vermiştim geleceğim diye onlarla birlikte olmak için buradayım.” dedi.

3 YADA 4 TANE NET OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VAR

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Usta, “Ne yapacağımızı biliyoruz. Doğru transferler yapmamız lazım. Çünkü yanlış transfer yapıldığında bedeli gerçekten çok ağır oluyor. 3 yada 4 tane net oyuncuya ihtiyacımız var. Şuanda onlarda aşağı yukarı belli. Uğraşıyoruz. İşimiz kolay değil. Çünkü net ve adı belli olan. Trabzonspor’un ihtiyacını gerçekten karşılayabilecek oyuncuların maliyeti de yüksek. Bir taraftan da Trabzonspor’un mali Fair-Playden dolayı ciddi bir sorunu var. O dengeler içerisinde bu işi bir şekilde halledeceğiz. İnanıyorum olacak yani” şeklinde konuştu.

İSİMLERİN AÇIKLANMASI FAYDA SAĞLAMIYOR

Muharrem Usta transferde gündemde olan bazı isimlerle ilgili olarak, “Bizim prensip olarak tarzımız şu. İlgilendiğimiz herhangi bir oyuncuyu kesin ve net bir şekilde asla ifade etmiyoruz. Çünkü bunun Trabzonspor’a faydası yok zararı var. Bedeller yükseliyor, başka sorunlar ortaya çıkıyor. Haliyle şu oyunculara gidiyorsunuz, görüşeceksiniz dediğiniz şey gerçekten sizin görüşünüz. Ben bunların hiç birisini teyit edebilir durumda değilim. Olsa da olmasa da. Ama ben sosyal medyada ve basında şunu görüyorum. Trabzonspor şunu alıyor. Bunla görüşüyor falan. Birçoğu doğru değil bunların. Kendi iş planımıza göre belli oyuncularla tabi ki görüşmeler yapıyoruz.  Ama takdir edersiniz ki benim bu oyuncuları şuanda söylemem fayda sağlamıyor. O nedenle şimdilik herhangi bir ismi zikretme şansım yok” ifadelerini kullandı.

BU ZORLUK DAHA EPEY SÜRECEK

Başkan Muharrem Usta kulüpte yaşanan ödeme sıkıntısı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Çok zor bir yolculuğumuz var. Her şeyi yoluna koymuş olsanız bile, 1 sene geçiyor 120 Milyona daha ihtiyacınız oluyor, faiz ve Kur farkından dolayı. Haliyle öyle kolay değil. Bu zorluk daha epey sürecek” dedi.

1461 TRABZON GENÇLERİ YETİŞTİRECEK

1461 Trabzon ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Muharrem Usta, “Orası bizim açımızdan bir yarışmacı takım olmayacak. 1461’in kuruluş felsefesi doğruydu. Oyuncu yetiştirmek için kuruldu ama sonra yarışma takımı haline döndü. Şimdi biz onu tekrar oyuncu yetiştirmek için kullanacağız. Alt yapının bir parçası oldu 3. Ligde. Dediğim gibi artık yarışma gibi bir hedef olmayacak. Tamamen gençleri yetiştirmek üzere bir kurgusu olacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler