Muharrem Usta: 1 numara olacağız

Başkan Usta, mali durumdan Mehmet Ekici konusuna kadar mesajlar verdi

Muharrem Usta: 1 numara olacağız
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta CNN Türk'e önemli açıklamalarda bulundu.

İkinci yarıda yakalanan çıokıştan memnun olduklarını dile getiren Usta "Hala eksiklermiz var hala yapmamız gerekenler var. Ama en azından ikinci yarı ortaya çıkan tablo gelecekle ilgili planlarımızı daha güçlendirdi ve daha sağlıklı hale getirdi. Artı ve eksilerimizi daha iyi gördük. Bir iskeletimiz olsun istiyorduk. Onu yavaş yavaş kazanmaya başladık. Onun için iyi bir noktadayız." dedi.

"DOĞRU BULUNCA ALACAKSIN"

İkinci yarıda yaptılan nokta transferlerle ilgili konuşan Usta "Tecrübe bana acı acı bunu dedirtti ki "Oyuncuyu yakaladığınızda alacaksınız. Ne yapıp edip zamanında alacaksınız. O zamanı kaçırdığınızda hem büyük bir hüsran yaşıyorsunuz hem de doğru oyuncuyu bulmak için yıllar harcıyorsunuz." ifadelerini kullandı

MEHMET KONUSU

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici konusuna değinen başkan Mehmet Ekici'yle bizim yolculuğumuz tamamlandı. Ne yapacağını bilmiyorum ama zannediyorum ki o takımıyla aralarında nikahını kıymıştır. Ben ona başarılar diliyorum." dedi.


TÜRKİYE'NİN 1 NUMARASI OLACAĞIZ

Usta mali tablo ve yeni statla ilgili de şu ifadeleri kullandı;

Yeni statlar tüm takımlara heyecan verir ve camialara umut aşılar. Ve standartların ortaya çıkmasını sağlar. Bizim de slognımız "Yeni stat yeni hayat" şeklindeydi. Biz bunu gerçekten doyasıya yaşıyoruz. Stat açıldıktan sonra ortalamamız 25-30 bin civarında. Çok iyi bir seyircimiz var. Yeni statta takımla birlikte onlar da biz de varız dediler. İkinci yarıda bu nedenle büyük bir heyecan yaşıyoruz. Stat bize çok şey kattı. Geldiğimizde gördüğüm tablo muhteşem bir kulübün resmi ekonomik anlamda maalesef simsiyahtı çok kötüydü. Ama herkes şunu bilsin ki Trabzonspor ekomonide Türkiye'nin bir numaralı kulübü olacaktır. Ancak geçmişi de unutmayacağız ders çıkaracağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler