"Muhammet'in transferi.."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu,açıklamalarda bulundu    Trabzonspor'a adı anılan Muhammet'in transferi konusunun gündeme gelmesinin doğal olduğunu dile getiren Topçu, şunları kaydetti: "Çünkü o, şu anda Türk

"Muhammet'in transferi.."
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu,açıklamalarda bulundu
 
 Trabzonspor'a adı anılan Muhammet'in transferi konusunun gündeme gelmesinin doğal olduğunu dile getiren Topçu, şunları kaydetti:

"Çünkü o, şu anda Türk futbolunun önemli oyuncularından bir tanesi. Gündemde olması ve istenmesi gayet normal. Resmi bir gelişme olmadığı sürece Muhammet'le ilgili detaylı bilgi veremem. Görüyorsunuz ki Muhammet antrenmanda. Kendisi de bizimle beraber Kasımpaşa maçına hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde hafif bir hastalık geçirdi. İnşallah Kasımpaşa maçında kendisinden yararlanacağız. Çok net söylüyorum, Muhammet'in transferi kulübün çıkarları doğrultusunda elbette olabilir. Ancak şu anda net bir şey yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor