Muhammet'in aklı Fransa'da

Gaziantepspor ile 2011 yılından bu yana performansıyla beğeni toplayan 24 yaşındaki forvet, Karadeniz ekibinde de çıkışını sürdürmek istiyor. Fransa’da düzenlenecek EURO 2016’ya katılmak isteyen Muhammet göstereceği başarılı performansla A Milli Takım yet

Muhammet'in aklı Fransa'da
Gaziantepspor ile 2011 yılından bu yana performansıyla beğeni toplayan 24 yaşındaki forvet, Karadeniz ekibinde de çıkışını sürdürmek istiyor. Fransa’da düzenlenecek EURO 2016’ya katılmak isteyen Muhammet göstereceği başarılı performansla A Milli Takım yetkililerini gözüne girip, vizeyi kapmanın planlarını yapıyor.
 
Kısa sürede bordo mavililerin umudu olan ve 61 numaralı formayı talep eden Muhammet Demir, gol sayısını da yükseltip, kariyerinde ilk defa büyük bir takımda oynamanın avantajını kullanmayı amaçlıyor.
 
Tek rakibi Oğuzhan
 
Gaziantepspor ile 2011-­2015 yılları arasında 83 maçta 24 gol atan Muhammet Demir, bu sezon oldukça etkili bir performans sergiledi. Muhammet Demir, bu sezon 18 maçta 7 gol 3 asistlik performansıyla Süper Lig’de Oğuzhan Özyakup ile birlikte en çok gole katkıda bulunan yerli oyuncu oldu.
 
Ayrıca 24 yaşındaki oyuncu, Antalyasporlu Samuel Eto’o ile beraber ligin yüksek oranda gol katkısı olan oyuncusu konumunda bulunuyor. Eto’o ve Muhammet, takımlarının attığı 19 golün 10’una katkı verip, yüzde 53’lük bir oran yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor