Muhammet ya Trabzon'a ya Avrupa'ya

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında da listesinde olan ancak o dönem anlaşma sağlayamadığı Muhammet Demir, bir kez daha Bordo-Mavililer’in gündeminin ilk sırasında...   Büyük takımlardan gelecek olan her türlü teklife hazır olduğunu her fırsatta tekra

Muhammet ya Trabzon'a ya Avrupa'ya
Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında da listesinde olan ancak o dönem anlaşma sağlayamadığı Muhammet Demir, bir kez daha Bordo-Mavililer’in gündeminin ilk sırasında...
 
Büyük takımlardan gelecek olan her türlü teklife hazır olduğunu her fırsatta tekrarlayan 23 yaşındaki başarılı futbolcu da görüşmeleri yakından takip ediyor. Muhammet Demir’in menaceri Batur Altıparmak da taraflar arasındaki yakınlaşmayı ve son detayları açıkladı.
 
‘Türkiye olmazsa Avrupa’
 
Muhammet Demir için Trabzonspor’un teklif yaptığını doğrulayan Altıparmak, “Muhammet için Gaziantepspor ile Trabzonspor görüşüyor. Muhammet, Antep’in oyuncusu ve onlar ne zaman devreye girmemizi isterlerse o zaman biz de görüşmelere dahil oluruz. Muhammet’in önü açık. Ocak ayında ya Türkiye’den bir takım onu alır ya da sezon sonunda Avrupa’nın yolunu tutar. Bununla ilgili çalışmalarımız var. Oyuncumuz ve Antep’in menfaatleri doğrultusunda en doğru kararı vermek istiyoruz” dedi. 
 
Bu arada genç futbolcunun şu anki en büyük hedefinin Euro 2016’da Milli Takım forması giymek olduğu ve sezonun ikinci devresini dört gözle beklediği belirtildi.
 
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor