Muhammet N'doye'yi geçti

Trabzonspor'un asgari ücretle oynayan futbolcusu Muhammet Beşir, forvet hattındaki sıkıntısını çözmesi için transfer edilen Dame N'Doye'den daha çok gole imza attı. Trabzonspor'un, sezon başında İngiltere'nin Hull City kulübünden transfer ettiği Senegalli

Muhammet N'doye'yi geçti

Trabzonspor'un asgari ücretle oynayan futbolcusu Muhammet Beşir, forvet hattındaki sıkıntısını çözmesi için transfer edilen Dame N'Doye'den daha çok gole imza attı.

Trabzonspor'un, sezon başında İngiltere'nin Hull City kulübünden transfer ettiği Senegalli N'Doye, kaçırdığı gollerle saç baş yoldurmaya devam ediyor. Ligde henüz golle tanışamayan oyuncu Trabzonspor formasıyla ilk golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor'a karşı attı. N'Doye, 3 milyon 150 bin Euro bonservis bedeli ve 3 yıl için 7 milyon 500 bin Euro garanti ücret karşılığında toplam 10 milyon 650 bin Euro maliyetle bordo-mavili kulübe yük olmaya başladı.

ASGARİ ÜCRET ALAN MUHAMMET BEŞİR, N'DOYE'Yİ SOLLADI

Trabzonspor'un Senegalli oyuncusu Dame N'Doye, bordo-mavili takımın genç oyuncusu Muhammet Beşir ile kıyaslanıyor. Stili Burak Yılmaz'a benzetilen ve geleceğin golcüsü olarak gösterilen 18 yaşındaki yetenek, bordo-mavili takımda asgari ücretle oynarken, N'Doye ise 2 milyon 500 bin Euro yıllık ücret alıyor.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Muhammet Beşir, forma giydiği 3 maçta 35 dakika süre alırken, 2 gol attı. N'Doye ise 14 maçta 893 dakika süre almasına rağmen 1 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor