Muhammet dünden razı

Trabzonspor, Muhammet Demir transferine kilitlenmiş durumda. Uzun süredir gündemde tutulan Gaziantepspor’un golcü oyuncusu Muhammet Demir konusu tatlıya bağlanmak üzere.   Hafta Sonu Netleşecek   Bordo-Mavili yönetim, Gaziantepspor’a son teklifini yaptı v

Muhammet dünden razı
Trabzonspor, Muhammet Demir transferine kilitlenmiş durumda. Uzun süredir gündemde tutulan Gaziantepspor’un golcü oyuncusu Muhammet Demir konusu tatlıya bağlanmak üzere.
 
Hafta Sonu Netleşecek
 
Bordo-Mavili yönetim, Gaziantepspor’a son teklifini yaptı ve beklemeye çekildi. 2 Milyon Euro’nun yanı sıra Deniz Yılmaz’ı Gaziantepspor’a vermeyi planlayan Bordo-Mavili ekip, Deniz’in de Gaziantepspor ile anlaşmasını bekliyor.
 
Gelişmeler Olumlu
 
Muhammet Demir de iki kulübün anlaşmasını bekliyor. Trabzonspor’a gelmeye dünden razı olan başarılı oyuncu Gaziantep’teki eşyalarını topladı. Önceki akşam antrenmanda teknik direktör Mutlu Topçu ile 10 dakika görüşme yapan Muhammet Demir, hocasından da transferi için izin istedi. Muhammet Demir’in geçtiğimiz hafta Trabzon’daki yakınlarını telefonla arayarak Trabzonspor ile anlaştığını müjdelemişti. Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın da transferde olumlu gelişmelerin yaşandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor