Muhammet Demir Transferiyle İlgili Flaş Gelişme!

Golcü futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, Muhammet Demir'e Trabzonspor'un teklifi olduğunu resmen duyurdu.İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü belirten Altıparmak, Gaziantepspor ile Trabzonspor'un anlaşması durumunda kendilerinin anlaşma masasına

Muhammet Demir Transferiyle İlgili Flaş Gelişme!
Golcü futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, Muhammet Demir'e Trabzonspor'un teklifi olduğunu resmen duyurdu.İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü belirten Altıparmak, Gaziantepspor ile Trabzonspor'un anlaşması durumunda kendilerinin anlaşma masasına oturacağını söyledi.
 
ANLAŞSINLAR, SONRA BİZ GÖRÜŞECEĞİZ
 
Transferde şuan da kulüplerin görüştüğünü söyleyen Altıparmak, "İki kulübün görüştüklerini biliyoruz ancak şu durumda ben oyuncum adına görüşme yapmıyorum. Gaziantepspor tarafından gelecek "anlaştık" kelimesini bekliyoruz. Eğer anlaştıklarını bize bildirirlerse, oyuncumu temsilen ben de Trabzonsporla görüşmeye başlayacağım" dedi. 
 
Muhammet Demir, hangi takıma transfer olacak?
 
Muhammet Demir’in çok sayıda taliplisi olması Gaziantepspor’un transferde elini güçlendiren ana unsur. Yönetim, Muhammed Demir’i isteyen kulüplerden 4 milyon Euro bonservis isteme kararı aldı. Gaziantepspor daha önce bordo-mavililerin takas teklifine ise olumsuz yanıt vermişti.(Futbolarena)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor