Muhammet Demir için karar zamanı

Bordo-mavili yönetimin transfer etmek istediği Muhammet Demir ile ilgili açıklama geldi. Kırmızı- siyahlı kulübün futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, biri Avrupa'dan olmak üzere 4 kulübün resmi teklifte bulunduğu futbolcuları Muhammet Demir'in transferin

Muhammet Demir için karar zamanı

Bordo-mavili yönetimin transfer etmek istediği Muhammet Demir ile ilgili açıklama geldi.

Kırmızı- siyahlı kulübün futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, biri Avrupa'dan olmak üzere 4 kulübün resmi teklifte bulunduğu futbolcuları Muhammet Demir'in transferinin bu hafta kararlaştırılacağını söyledi.

Kızıl, 5 yıldır Gaziantepspor'un formasını giyen Demir'in, takımdaki genç ve değerli oyunculardan biri olduğunu belirtti. Kızıl, şöyle konuştu: "Muhammet ile ilgili 4 kulübün resmi teklifi var. Bunlardan 3'ü Türkiye'den, diğeri ise Avrupa'dan. İki gün içinde oyuncumuzu isteyen kulüp yöneticileriyle toplantı yapacağız. Ardından doğru kararı vereceğiz. İnşallah Muhammet'in durumu bu hafta belli olacak." Bu arada Trabzonspor'un bu görüşmede teklifini bir miktar artıracağı belirtiliyor. Fırtına'nın 2 milyon euro ve 2 futbolcu önermesi gündemde.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor