Muhammet Demir: Edgar ve Hugo sevdiğim tarzda oyuncular

Trabzonspor ile karşılaşacak Gaziantep FK’nın golcüsü Muhammet Demir’den açıklama geldi.

Muhammet Demir: Edgar ve Hugo sevdiğim tarzda oyuncular

Trabzonspor, Süper Ligin 13. Haftasında evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi Gaziantep FK2nın golcüsü Muhammet Demir açıklamalarda bulundu.

Milli ara sonrasında lider Trabzonspor'la karşılaşacaksınız. Sizi nasıl bir maç bekliyor? Sorusunu yanıtlayan Muhammet Demir "Kesinlikle zor geçecek. Trabzonspor konum itibariyle lig lideri. Çok da iyi futbol oynuyorlar. Statlar da milli ara sonrasında yüzde 100 kapasite ile açılıyor. Muhtemelen dolu bir stadyumda oynayacağız. Çok zor olacak. Ancak nasıl Galatasaray deplasmanına çıkıp, elimizden geleni yapıp, iyi bir futbol ortaya koyduk. En azından mücadele anlamında. Trabzonspor karşısında da aynı anlayışla sahaya çıkıp, puan ve puanlar almaya bakacağız. Aldığımız her puan çok değerli." İfadelerini kullandı.

'Edgar da Hugo da sevdiğim tarzdalar'

Ligin en iyi savunma ikililerinden Edgar ve Hugo tandemi ile karşılaşacak olmasının sorulması üzerine ise ; "Ben böyle eşleşmeleri severim. İkisi de sevdiğim tarzda oyuncular. O nedenle çıkacağız, oynayacağız. İki taraf için de hayırlısı olsun." Şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor